Ahad, 3 April 2011

Susu Halib's


Susu Halib's adalah susu tepung penuh krim yang telah dikeluarkan oleh pihak IMP (Islam Manufacturing Practise) sebagai satu lagi produk alternatif terbaik masa kini yang sesuai untuk dijadikan minuman kepada anak-anak kesayangan anda!! Ianya telah terbukti secara klinikal mengandungi khasiat kalsium yang tinggi, ekstrak bijian kismis dan kurma serta telah dinilai aspek mutu penghasilannya yang bersih,kesucian produk yang terjamin serta diakui berteraskan konsep amalan HALALAN TOYYIBA dari pihak kerajaan @ Jakim Malaysia. Cubalah hari ini, anak anda pasti akan menyukai segalanya tentang kebaikan Halib's !!

JOM KITA SEMAK FAKTA NUTRISI TERBAIK YANG TERKANDUNG DI DALAM SETIAP KEBAIKAN SUSU HALIB'S INI. IANYA MENGANDUNGI :

Kismis
Menurut pandangan pakar-pakar pembangunan kanak-kanak, kismis mempunyai banyak khasiat pemakanan, serat, antioksidan, vitamin dan kalsium yang merupakan nutrisi penting untuk badan. Kismis juga mempunyai kandungan gula daripada buah yang asli. Ia mampu memberi tenaga yang konsisten kepada kanak-kanak. Kajian juga mendapati kismis yang kaya dengan potassium dan rendah dalam sodium membantu mengurangkan tekanan darah tinggi.

Kurma
Kurma ialah sejenis tumbuhan yang dikenali dalam bahasa saintifiknya sebagai Phonex dactylifera. Kajian sains membuktikan buah kurma kaya dengan unsur zat besi dan kalsium.Kanak-kanak amat digalakkan memakan buah kurma kerana ia dapat membantu dari segi proses pembesaran dan pembentukan minda kanak-kanak.

Seaweed Calsium
Seaweed Calsium diekstrak daripada rumpai laut yang merupakan kalsium organik yang paling mudah diserap olh tubuh kita. Ia merupakan sumber kalsium yang baik dan efektif untuk tubuh berbanding sumber kalsium yang lain.

L-Lysine
L-Lysine merupakan asid amino yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh kita. Ia amat diperlukan oleh tubuh kerana ia membantu dalam penyerapan kalsium.


HARGA PROMOSI !!!

RM 22.00 ( SEKOTAK : 500 GRAM )

P/S: Susu Halib's ini juga boleh diambil oleh sesiapa sahaja tanpa mengira had umur tertentu. Ianya boleh diambil dari bayi berumur 1 tahun ke atas sehinggalah orang dewasa. Untuk bayi dan kanak-kanak, boleh diselang selikan pengambilannya dengan susu bf, susu formula @ susu tepung penuh krim yang biasa diminum secara harian sebelum ini. Takde masalah yer..tq!!

Terima kasih daun keladi kepada semua 'parents' yang telah mencuba kebaikan susu Halib's ini untuk anak2 anda semua..sudi-sudikanlah untuk order lagi yer..pasti si manja dah mula suka n serasi,dijamin anda pasti berpuas hati dengan susu Halib's ini..INSYA ALLAH !

1 ulasan:

 1. Tahniah pada pengedar Halib's!

  Ummi Ku Sayang Enterprise ~Zon Produk Halalan Thoyyiba~ Mengedar/menjual produk-produk makanan, minuman & kosmetik Halalan Thoyyiba 100% buatan Islam.
  Hubungi/whatsapp : 018.9557.867 (En Nazirul/Pn. Nabilah)


  Blog : http://susuhalibsistimewa.blogspot.com/
  FB : https://www.facebook.com/susuhalibs.istimewa

  BalasPadam